Huidkliniek Rotterdam

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een soort peeling waarbij de dode huidcellen worden verwijderd. Omdat de dode huidcellen zijn verwijderd worden de nieuwe jonge huidcellen weer zichtbaar wat al in een zeer korte termijn zichtbaar is. Uw huid zal er jonger uitzien!

Omdat wij in feite uw huid verjongen noemen wij het in de volksmond huidverjonging. Huidverjonging hoeft niet per definitie alleen ingezet te worden bij oudere mensen waarbij de rimpels opkomen of pigmentvlekken duidelijker zichtbaar worden.

Huideverjonging of microdermabrasie is een veilige en pijnloze methode die effectief is bij verschillende soorten huidproblemen en zal uw huid verbeteren zonder een operatieve ingreep.Wanneer je microdermabrasie overweegt dan adviseren wij om eerst even vrijblijvend bij onze kliniek in Alblasserdam langs te komen zodat wij u het een en ander kunnen uitleggen over de behandeling.

Wij zullen eerst bekijken of uw huid gebaat is bij microdermabrasie en hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn. Dit is namelijk afhankelijk van de ernst van de huidproblemen.

Met microdermabrasie kunnen wij acné, littekens, rimpels en lijntjes in uw huid verwijderen. Uw huid zal er strakker, jonger en stralender uitzien!

Ga naar Eliminstituut.nl om de mogelijkheden te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten